Businesslunch

Businessclub De Groene Velden heeft voor 2020 als grootste prioriteit gesteld het onderlinge contact tussen de leden van de businessclub aanhalen en versterken.

Daartoe pakken we een paar nieuwe initiatieven op. Een nieuwe activiteit is de zaterdagse businesslunch voorafgaand aan thuiswedstrijden van het eerste elftal in ons businesshome. We bieden u een goed verzorgde lunch aan en gebruiken de tijd om met elkaar nader kennis te maken, verbindingen met elkaar te leggen door vooral beter van elkaars bedrijf en werkzaamheden op de hoogte te zijn en wie weet ook dingen samen te kunnen gaan doen.

Op weg naar meer kennis van elkaar en naar meer profijt van elkaar!

Tijdens de maandelijkse businesslunch zitten we met 5 tot 6 bedrijven aan tafel.
Dan houden we het ook overzichtelijk en komt iedereen aan bod. Wij zullen er als bestuur voor zorgen dat het steeds wisselende samenstellingen zullen zijn, zodat een ieder de gelegenheid krijgt met elkaar nog beter kennis te maken.

De businesslunch start met een inloop op 12.30 uur. We gaan om 12.45 uur aan tafel tot 14.00 uur. Het hoeft dus niet heel veel tijd te kosten en daarmee kunnen we de zaterdagse werkers ook een prettig intermezzo op de drukke werkdag bieden.