Bedrijfsbezoek EnerSolar

Bedrijfsbezoek Enersolar

EnerSolar zonne-energie heet de leden van Businessclub de Groene Velden graag van harte welkom. EnerSolar zonne-energie is opgericht vanuit de gedachte de klant volledig te ontzorgen en zonder problemen te voorzien van zonne-energie. De oorsprong van het bedrijf ligt in een afstudeerproject. Dit omvatte de oprichting van een bedrijf (EnerPro) dat gericht was op advies over en stimulering van duurzame energie. Zowel het afstuderen als het bedrijf slaagde. De levering en installatie van zonnepanelen werd al gauw de core-business. De naam Enersolar werd al snel geboren. Ondertussen is Enersolar al 15 jaar bezig om Nederland te helpen verduurzamen. Hierin voorzien zij huishoudens en bedrijven van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

Door de sterke groei van het bedrijf werd het pand aan de Kernreactorstraat al snel te klein. Er moest worden besloten naar een groter pand uit te zien. Gekozen werd voor nieuwbouw. Eén van de laatste nog beschikbare kavels in het plan De Batterijen werd aangekocht en twee jaar geleden kon het nieuwe eigen pand aan Het Bolwerk 5 in gebruik worden genomen.

Rick van Manen is trots en blij dit pand aan u te kunnen tonen. Hij leidt u graag rond en vertelt graag over de activiteiten en de nieuwste ontwikkelingen. Eten, hapjes en drankjes zullen niet ontbreken. Hij rekent op een grote opkomst.

Overigens, EnerSolar is een voetbal-minded bedrijf waar momenteel 31 mensen zich elke dag inzetten voor een duurzame toekomst. Naast dat zij de zonnepanelen hebben mogen installeren op het dak van de kantine van onze mooie  voetbalvereniging, voetballen vijf collega’s in diverse teams binnen de vereniging De Merino’s. Een bedrijf met zowel een groen als een blauw hart dus.

Voor dit evenement is ook de Veensche Businessclub uitgenodigd. Zo vlak voor de Veenendaals derby een  mooie gelegenheid om kennis met elkaar te maken.

Programma:
Wanneer: dinsdag 16 januari 2024
Locatie: Bolwerk 5 te Veenendaal
17:00 uur: Inloop en ontvangst
17:30 uur: Welkom
17:35 uur: Rick vertelt over ontstaan en ontwikkeling van EnerSolar gevolg door een rondleiding.
18:00 uur: Hapje en drankje
20:00 uur: Einde

In verband met cateraar graag aanmelden!

Aanmelden via: activiteiten@degroenevelden.com

The event is finished.

Datum

jan 16 2024
Expired!

Tijd

17:00 - 20:00
EnerSolar

Locatie

EnerSolar
Bolwerk 5, 3905 NH Veenendaal