Thema-avond: serieuze zaken met een gulle lach

Thema-avond in Businesshome met speciale gastspreker: Zuidas-advocaat Pascal Kruit op 17 maart aanstaande!
Pascal is specialist op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Hij is erg bedreven in het geven van ludieke, maar zeer interessante presentaties aan de hand van praktijkvoorbeelden. Een avondje cabaret is er niets bij.

Deze avond trapt Charlotte (Te Pas Legal) dan ook samen met Pascal af vanaf 19.00 uur en worden de actualiteiten besproken rondom alle regelgeving waar jouw bedrijf mee te maken heeft. Daarna bespreken we: ‘what to come’, waarin onder andere het regeerakkoord wordt meegenomen.

In plaats van advies inwinnen, of boeken lezen, heb je nu een avond vertier en antwoord op al je vragen. Na deze presentatie is het tijd voor pauze en een borrel, waarna Corné de Man (JOIN Incasso) alles op het gebied van zijn dienstverlening benoemt: “De afgelopen periode is voor veel ondernemers een spannende periode geweest. Door de coronaperiode was er sprake van omzetverlies bij ondernemers of bij klanten van ondernemers, waardoor verstuurde facturen niet of veel later werden betaald. Namens JOIN Incasso vertelt Corné de do’s en don’ts van debiteurenbeheer, zodat jij als  ondernemer veel minder achter de feiten aan hoeft te lopen. Met daarnaast ook een aantal praktijkvoorbeelden en anekdotes.”

Kortom, veel tips en tricks komen aan de orde. Wil je erbij zijn? Laat dan even weten dat je komt voor 14 maart aanstaande. Inloop vanaf 18.30 uur, Businesshome.

Je bent van harte welkom en een introducee meenemen? Vooral doen!

The event is finished.

Datum

mrt 17 2022
Expired!

Tijd

18:30 - 22:00
Businesshome BC De Groene Velden

Locatie

Businesshome BC De Groene Velden
Wageningselaan 5a, 3903 LA VEENENDAAL