Businesslunch: De Merino’s – Go Ahead Kampen

Op zaterdag 28 mei speelt De Merino’s haar laatste thuiswedstrijd tegen Go Ahead Kampen.

Deze middag zal er tevens weer een businesslunch gehouden worden. Wij bieden u, in ons businesshome, een goed verzorgde lunch aan en gebruiken de tijd om met elkaar nader kennis te maken, verbindingen met elkaar te leggen door vooral beter van elkaars bedrijf en werkzaamheden op de hoogte te zijn en wie weet ook dingen samen te kunnen gaan doen.

Tijdens de businesslunch zitten we met 5 tot 6 bedrijven aan tafel. Dan houden we het ook overzichtelijk en komt iedereen aan bod. Wij zullen er als bestuur voor zorgen dat het steeds wisselende samenstellingen zullen zijn, zodat een ieder de gelegenheid krijgt met elkaar nog beter kennis te maken. Op weg naar meer kennis van elkaar en naar meer profijt van elkaar!

Tijdens de lunch maakt u tevens de wedstrijdbespreking van het eerste elftal mee. Na afloop kunt u de wedstrijd van het 1e elftal bijwonen. Zij spelen deze middag hun thuiswedstrijd tegen Go Ahead Kampen.

Wilt u deze middag aanschuiven, laat het ons weten via: activiteiten@degroenevelden.com

Programma:
Wanneer: Zaterdag 28 mei 2022
Lokatie: Businesshome
Inloop: vanaf ?? uur
Lunch: ?? uur
Start wedstrijd: 15:00 uur

U bent deze middag van harte welkom in ons sfeervolle businesshome. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje napraten/netwerken met uw collega ondernemers.

Wij wensen u een mooie wedstrijd toe.

The event is finished.

Datum

mei 28 2022
Expired!

Tijd

15:00 - 18:00
Businesshome BC De Groene Velden

Locatie

Businesshome BC De Groene Velden
Wageningselaan 5a, 3903 LA VEENENDAAL