Wedstrijd De Merino’s – VRC

Op zaterdag 20 januari 2024 staat er weer een heerlijke derby op het programma. De Merino’s neemt het dan thuis op tegen plaatsgenoot VRC.

VRC is het seizoen goed begonnen. Ze wonnen in het begin veel wedstrijden en bezetten zelfs een aantal weken de koppositie. Echter vlak voor de winterstop kwam de klad er een beetje in. De belangrijke wedstrijd voor de periodetitel wisten zij niet om te zetten in winst en daarna werden er de nodige puntjes gemorst. Echter met een fraaie 5e plaats kunnen zij tevreden terugkijken op de eerste seizoenshelft.

Hoe anders is dit bij De Merino’s. Uit de eerste 10 wedstrijden werden slechts 8 punten behaald, een herhaling van vorig seizoen. De laatste 2 wedstrijden was er dan eindelijk herstel te zien, wat hoop biedt voor de 2e seizoenshelft. Helaas werd de laatste wedstrijd voor de winterstop gestaakt en zo heeft De Merino’s dus nog een wedstrijd tegoed. Bij winst kunnen zij opklimmen naar de 11e plaats.

De wedstrijden tegen VRC leveren altijd veel strijd en passie op, dus eigenlijk een wedstrijd om lekker te komen kijken op ons sportpark en de mannen van Rob van den Broek aan te moedigen.

Na afloop kan er lekker nagepraat worden onder het genot van een drankje en een lekker buffet.

Dus aarzel niet en geef je nu op!!

Programma:
Wanneer: zaterdag 20 januari 2024
Locatie: Businesshome
Inloop vanaf: 13:30 uur
Einde: 19:00 uur

Aanmelden:
Uw inschrijving zien wij graag tegemoet vóór 15 januari 2024

Aanmelden via: activiteiten@degroenevelden.com

Wij wensen jullie een mooie wedstrijd toe.

The event is finished.

Datum

jan 20 2024
Expired!

Tijd

13:30 - 19:00
Businesshome BC De Groene Velden

Locatie

Businesshome BC De Groene Velden
Wageningselaan 5a, 3903 LA VEENENDAAL