14 feb. 2018

Businessclub te gast bij FC Utrecht

Afgelopen zaterdag vertrokken we met een volle bus richting de Galgenwaard. Daar aangekomen werden we van harte welkom geheten door Rene Vermeend van FC Utrecht. Na de nodige plichtplegingen mochten we plaats nemen in de prachtige lounge 't Wed & Waard, waar we ontvangen werden met een heerlijk glaasje bubbels en een lekker gebakje. Rene Vermeend gaf ons de nodige uitleg over deze avond, waarna we mochten aanschuiven voor een heerlijk stamppotje met worst en draadjesvlees.

Tevens werd er een professionele uitleg gegeven voor de wedstrijd door niemand minder dan Gert Kruys, de ambassadeur van FC Utrecht Business (tevens hoofdtrainer van vv Dovo). Ook kon men een gokje wagen door de ruststand en de eindstand te voorspellen. Hiermee kon een mooie iPad gewonnen worden. Helaas was er geen winnaar onder onze leden.

Om de wedstrijd te aanschouwen mochten we plaats nemen op de luxe lederen business seats, waarna het spektakel kon beginnen. FC Utrecht nam in de eerste helft een voorsprong van 2 - 0. De gasten deden in blessuretijd iets terug. Via een strafschop scoorde PEC Zwolle de 2 - 1, wat tevens de eindstand was.

Na afloop konden de meegereisde leden nog nagenieten van live-entertainment, diverse lekkere snacks en een heerlijk drankje.