18 mrt. 2020

**Update** Coronavirus

We leven in bijzondere tijden. Wat in januari nog vanzelfsprekend was, is dat nu even niet. We worden allemaal geconfronteerd met regels, adviezen en beperkingen die ons dagelijks leven een totaal andere invulling geven dan we gewend zijn.

Voor het amateurvoetbal is de competitie inmiddels stopgezet. Datzelfde geldt voor het beker toernooi. Op beide fronten deed het eerste elftal nog actief mee en het vlaggeschip van de vereniging lag op koers om te promoveren. Het krijgt helaas geen finish. Verder dan het behalen van de periodetitel gaan we niet komen. Gelukkig is die door betrokkenen wel uitbundig gevierd. Als zodanig heeft het sportieve seizoen, achteraf bekeken, dan toch nog iets van een mooi einde gekregen. Volgend jaar gaan we het nog een keer proberen.

Maar voor de komende maanden wordt het stil. Jeugd, senioren, het dreamteam, 35+ en wandelvoetbal. Het staat allemaal geparkeerd. Toernooien? Het zal er naar alle waarschijnlijkheid niet meer van komen. Minder activiteiten, minder aanwezigheid op de Groene Velden.

Meer dan ooit is het van belang dat we naast elkaar staan en als Businessclub ook in deze bijzondere tijd de vereniging en elkaar kunnen steunen.

De activiteiten die we op de agenda hadden staan voor april en mei zijn doorgeschoven naar de tweede helft van dit jaar. We hopen nog wel in juni iets te kunnen organiseren om met elkaar dit seizoen af te sluiten, maar het is even afwachten hoe het zich allemaal ontwikkelt. Zodra we daarin concreet kunnen zijn horen jullie dat uiteraard.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe de komende tijd!
Pas goed op uzelf en de mensen om u heen.

Het Bestuur van Businessclub De Groene Velden