11 mrt. 2020

Nieuwe begunstiger Hijsen in het Nauw

Sinds de oprichting is Hijsen in het Nauw B.V. uitgegroeid van een minihijskraan verhuur bedrijf tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. We hebben ons gespecialiseerd in de gehele markt van de ontwikkeling van de minihijskraan.
Met onze disciplines kunnen we inspelen op elke logistieke en bouwkundige aanvragen van onze opdrachtgevers. Voor onze relaties voeren wij een zeer breed scala aan projecten uit: van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord: u kunt uw project met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten.

Het team van Hijsen in het Nauw beschikt over professionals die gecertificeerd zijn om projecten te begeleiden met onze minihijskranen en haar aanvullende producten. Zo beschikken wij over eigen Shovels, Glaszuigers, Smartlift en zijn wij zelfs exclusieve en official dealer van de MultiCrab. Hiermee kunnen wij alles op het juiste niveau aanbieden. Een totaal pakket ontwikkelen en alles op maat afleveren met als basis onze Minihijskranen; dat is ons doel. Vooruitstrevend, energiek en denken in oplossingen zijn onze kernwaarden.

Gegevens:
Hijsen in het Nauw
Contactpersoon: Appie van Beek
Bobinestraat 44
3903 KG Veenendaal
Telefoon: 0318-701 253
Website: www.hijseninhetnauw.nl
Email: info@hijseninhetnauw.nl