Jubileum – 20 jaar De Groene Velden

Eindelijk kon het uitgestelde jubileumfeest van onze businessclub doorgang vinden. Na de wedstrijd tegen KHC Kampen, welke eindigde in een gelijkspel, konden de activiteiten voor het feest gaan beginnen. Gelijk na de wedstrijd was er een lekker buffet van Fresto, die zowel de begunstigers als de spelers van het 1e elftal zich goed liet smaken.

Rond 18:00 uur werd het businesshome tijdelijk ontruimt om voorbereidingen te treffen voor de geplande feestavond. De Bass & Treble Guitar Band bouwde hun band voor deze avond op en waren helemaal klaar om los te gaan op deze mooie jubileumavond. Ook onze cateraars Toko Veenendaal, Slagerij van Leeuwen en Chinees Restaurant Lotus kwamen langs om deze avond op te luisteren met voor ieder wat lekkers.

Om 19:00 uur druppelden de begunstigers binnen, waar zij werden onthaald met een lekker glaasje bubbels. Daarna nam onze voorzitter Kees van den Bovenkamp het woord. Hij bedankte iedereen voor hun komst en blikte kort terug op de afgelopen jaren. Het ledenaantal zit gelukkig weer in de lift, dit mede door de fantastische inzet van Wilco van Engelenburg en Jan Achterberg. Ook is er een prachtig businesshome gerealiseerd waar menig andere voetbalclub jaloers op zou zijn. Cor de Man is degene die alles in goede banen probeert te leiden en als een echte huisman oppast dat het businesshome er altijd weer spik en span uitziet.

Deze avond waren er ook oprichters en oud-bestuursleden van de businessclub uitgenodigd. Ton en Coby de Roos medeoprichters van het eerste uur werden uiteraard in het zonnetje gezet.
Daarnaast was er ook een speciaal moment voor een aantal mensen die zich al geruime tijd hebben ingezet voor de businessclub. Zo werden Wijnand Blankesteijn en Willy en Baptist Meerssman benoemd tot Begunstigers door Verdienste, ook werd Gert Blad benoemd tot Ere Bestuurslid. Wij hebben uiteraard groot respect voor alles wij zij de afgelopen jaren voor de businessclub betekend hebben.

Na alle mooie woorden werd het tijd om feest te gaan vieren. De band kon los, de buffetten waren geopend, er kon wijn (Grape Garden) en bier (Slijterij ’t Plein) geproefd worden en later op de avond ook nog genoten worden van de lekkere vishapjes geleverd door Viswinkel Patrimonium.

Ik denk dat we terug kunnen kijken op een mooie avond en op naar het volgende jubileum.