Uniqcare is een dienstverlener voor facilitaire diensten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten voor bedrijven, instellingen en overheden.

Uniqcare biedt u als integraal dienstverlener oplossingen voor de vier belangrijkste hygiënevraagstukken binnen uw sanitaire omgeving zoals ook op de werkplek. Vanuit onze opgebouwde expertise op het gebied van Risico inventarisatie & evaluatie worden reeds 1500 bedrijven en instellingen in Nederland ontzorgt door onze gecertificeerde hygiëne adviseurs. Van advies tot implementatie verzorgen we uw specifieke hygiënevraagstukken. Of dit nu gaat om dispenseroplossingen voor handdroging, EHBO oplossingen voor uw calamiteiten, schoonloopoplossingen of de reiniging van de damesverbandcontainer; Uniqcare verzorgt het voor u tot in de puntjes.

Het creëren van een hygiënische, veilige en gezonde werkomgeving vraagt om gedegen advies dat voor elke branche haar specifieke wensen kent. Uniqcare is ervan overtuigd dat zij als sanitair dienstverlener als meerjarig partner mee moet denken in oplossingen die bijdragen aan een prettige en veilige werkomgeving. We zetten onze kennis om in goede oplossingen die u jarenlang werkplezier bezorgen en op hygiënegebied uw visitekaartje vormen. Echt ontzorgen kan alleen als passie dagelijks onze medewerkers drijft. Uniqcare investeert daarom in kennisverrijking die direct ten gunste van de klant gebracht kan worden zonder hier een ander tarief voor in rekening te brengen.

Gegevens:
UniQcare
Contactpersoon: Johan Duijts
Zuiderhavenweg 2
4004 JJ  Tiel
Telefoon: 0344-63 9050 / 06-11 86 15 97
Website: www.uniqcare.nl
Email: johan.duijst@uniqcare.nl